Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge es presentarà a Sant Sadurní el projecte per tirar endavant un Casal Popular a la capital del cava

L’associació Casal Popular Independentista de Sant Sadurní d’Anoia neix de la suma d’esforços de diverses persones del municipi, de trajectòries diferents però amb l’objectiu compartit de crear un espai al servei dels moviments socials i del teixit associatiu del nostre poble.

L’objectiu de l’associació és trobar un espai físic que serveixi per dinamitzar i ser motor de les diferents lluites socials que es puguin donar a Sant Sadurní així com col•laborar en el procés d’alliberament dels Països Catalans.<br />
Diumenge, a la plaça Nova a partir de les 12 del migdia, es farà l’acte de presentació d’aquesta iniciativa, amb un vermut popular i l’actuació del grup de grallers de Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: