Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Desarticulen un grup especialitzat a cometre robatoris violents i amb força a l’Alt Penedès, Baix Llobregat i Barcelona

Agents dels Mossos de Gavà han detingut 36 persones, d’entre 16 i 54 anys, de nacionalitat marroquina i espanyola i veïnes de Viladecans, Gavà i Sant Boi, que es dedicaven a perpetrar, bàsicament, delictes contra el patrimoni.

El grup estava especialitzat en els robatoris amb força a bars i restaurants. Tot i així, els seus integrants també aprofitaven per cometre furts, robatoris amb força a domicilis o robatoris amb violència o intimidació si tenien l’oportunitat.

Durant la investigació, els agents van poder constatar com els membres d’aquest grup també s’estaven especialitzant en el tràfic de substàncies estupefaents a la via pública, que els suposava una important font d’ingressos. Fruit de la investigació, es va constatar que haurien venut substàncies estupefaents a menors d’edat.

La banda, amb un alt grau de coordinació i especialització, havia actuat al Baix Llobregat, a l’Alt Penedès i a Barcelona.

La seva detenció ha anat a càrrec d’un ampli dispositiu policial, en el qual van participar un centenar d’efectius.

Els 36 detinguts, que sumen més de 150 antecedents policials, van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de Gavà el passat diumenge, el qual va decretar l’ingrés a presó de 6 d’ells i l’ingrés al Centre d’Internament d’Estrangers de Barcelona de 3 detinguts més per la seva situació administrativa irregular a l’estat espanyol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: