Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Chick Corea és la principal figura del Vijazz Penedès, que se celebrarà per setena edició a Vilafranca entre el 5 i el 7 de juliol

La presentació d’aquesta edició s’ha fet a Barcelona, concretament a la seu del Banc de Sabadell, que és el nou patrocinador del certamen, que passarà doncs a anomenar-se oficialment Banc Sabadell Vijazz Penedès fins el 2016.

Pel que fa al cartell, el més atractiu és la presència del pianista i compositor Chick Corea, que actuarà el diumenge 7 de juliol en el marc de la plaça Jaume I. Un cartell de luxe que s’acompanyarà amb un ampli ventall d’artistes de primer nivell dins del món del jazz, però també grups i intèrprets internacionals que s’estan donant a conèixer entre el públic aficionat a aquest estil musical. Entre aquest per exemple destaca un grup de jazz alternatiu, el trio Medeski, Martin & Wood, que són un autèntic fenòmen de masses als Estats Units.

Un ampli ventall de propostes que els organitzadors del Vijazz consideren que els ajuda a arribar a un públic més divers.

Recordem que a banda de la música, el Vijazz ofereix una important fira de vins i caves, que sumen un atractiu més per acostar-se a la capital de l’Alt Penedès el primer cap de setmana de juliol.

Un total de 41 cellers del Penedès han omplert ja tots els espais disponibles per mostrar els seus productes. A banda, al llarg del cap de setmana del Vijazz hi haurà 23 sessions de tast i maridatge en les tres sales habilitades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: