Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cantània reuneix 425 nois i noies de sisè a través de la música

Ahir a la tarda tenia lloc a l’Auditori de Vilafranca la primera de les dues sessions de la cantata que reuneix els alumnes de sisè de primària de totes les escoles de la vila. És ja el vint-i-tresè Memorial Josep Anton Casas de música a l’escola i, un any més, es fa amb la col·laboració de l’Auditori de Barcelona i dins del projecte Cantània.

En aquesta ocasió, els 425 alumnes vilafranquins han interpretat la cantata “Ha passat un àngel” acompanyats per vuit instrumentistes professionals, un solista i un ballarí. És una composició de Mariona Vila, amb text de Guillem Clua. La direcció musical va a càrrec de Josep Prats, Elisenda Carrasco i Oriol Castanyer.

L’objectiu que mou l’Ajuntament de Vilafranca a organitzar aquesta activitat juntament amb les escoles és que tots els nens i nenes participin d’una mateixa iniciativa i en siguin els protagonistes. Sota la convicció que la música uneix les persones, la cantata se celebra en el moment en què els nois i noies s’acomiaden de l’ensenyament de la Primària.

Aquesta tarda a dos quarts de sis i també a L’Auditori tindrà lloc la darrera sessió de la cantata per tal que tots els familiars hi puguin assistir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: