Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avantatges per als residents de la zona regulada d’estacionament a Vilafranca

Gràcies a la relació contractual que Saba Aparcaments té amb l’Ajuntament de Vilafranca, les persones residents en alguna de les vies públiques incloses en el Centre de Vilafranca i a les que disposen d’estacionament regulat amb zona blava tenen dret a beneficiar-se dels avantatges acordats per a l’estacionament del seu vehicle a la zona regulada.<br />

Així, les persones residents al Centre de la Vila podran disposar d’un adhesiu que els hi permetrà aparcar de 9 a 10 del matí i a partir de les 8 del vespre de forma gratuïta a la zona blava de la Vila.<br />D’altra banda, les persones residents en vies públiques que disposen de zona blava, a banda de tenir dret a l’adhesiu que permetrà aparcar de 9 a 10 al matí i a partir de les 8 del vespre de forma gratuïta, podran gaudir d’un 40% de descompte en els tiquets d’estacionament en la resta d’horaris de pagament.<br />Per a informar-se i poder gaudir d’aquests avantatges, les persones interessades s’han d’adreçar a la Sala d’Atenció al Client de l’aparcament de la rambla de Sant Francesc, o trucar al tel. 93 817 18 11.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: