Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest mes de maig es duran a terme diverses activitats a Vilafranca per tal de commemorar el Dia Internacional del Comerç Just

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès se suma als actes de commemoració del Dia Internacional del Comerç Just, que se celebra el proper dissabte 11 de maig, amb un seguit d’actes durant tot el mes.<br />

En aquest sentit, l’Ajuntament ha organitzat dues mostres-exposicions: una mostra de productes del Comerç Just que es pot visitar a la Biblioteca Torras i Bages i una segona sobre Sobirania Alimentària que es pot visitar a l’Escorxador i que ha estat cedida per l’ONG Entrepobles.<br />Es preveu també una conferència sobre Sobirania Alimentària que fa avui mateix a l’Escorxador a partir de les 8 del vespre amb el biòleg Gonçal Barrios.<br />Els dies 16 i 17 de maig, en col•laboració amb el Cineclub Vilafranca s’ha programat la projecció de la pel.lícula "A puerta fría" del director Xavier Puebla i que es pot veure en els horaris habituals del Cineclub a la Sala 2 del Casal.<br />Finalment, Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca se sumen a la commemoració amb l’emissió d’una entrevista al professor Gonçal Barrios i d’un programa sobre la banca ètica.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: