Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte comencen les visites de posta de sol al campanar de Santa Maria de Vilafranca

Coincidint amb el primer de juny, aquest dissabte, el Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca organitza la primera visita guiada de la temporada al campanar de Santa Maria.

Les visites guiades al campanar són ja un clàssic de l‘estiu i es prolongaran durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre, tots els dissabtes a la tarda de la mà dels professionals de l‘empresa de serveis culturals Tríade.

El recorregut de la visita guiada comença amb una explicació general de l‘església de Santa Maria i els elements més singulars de la portalada lateral  per traslladar-se després a l‘entrada del campanar i fer un recorregut per les antigues dependències d‘aquest edifici.

Un cop s’arriba a dalt el visitant podrà albirar, des de cinquanta-dos metres d’alçada, una de les millors panoràmiques de Vilafranca i de la comarca, on se servirà una degustació de vi dels diferents cellers de Vilafranca mentre es pot gaudir de la posta de sol.

Les visites tindran lloc tots els dissabtes. Durant el mes de juny seran a 2/4 de 9 del vespre, el mes de juliol les visites començaran també a 2/4 de 9 del vespre, l’agost a les 8 i el setembre s’avançaran les visites una hora i començaran a les 7.

Per gaudir de les visites guiades cal fer una reserva, ja que els grups seran com a màxim de 20 persones. El preu és de 5 € per persona i els tiquets s’hauran de recollir a l’Oficina Municipal de Turisme als baixos de la Casa de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: