Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Antoni de la Rosa i Torelló, nou president de la Confraria del Cava

La Confraria del Cava Sant Sadurní ha confirmat aquesta setmana el relleu al capdavant de l’entitat. Antoni de la Rosa, de Caves Torelló, substituirà Pere Bonet, director de Comunicació de Freixenet, com a president de l’entitat, després que Bonet hagi presentat la seva renúncia al càrrec per optar a la presidència del Consell Regulador.

Antoni de la Rosa, de 44 anys, ostentava actualment la vicepresidència de la Confraria del Cava i portava 7 anys a la seva junta directiva.  Llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona, es va incorporar a l’empresa familiar l’any 1994. Juntament amb el seu germà, Paco de la Rosa, codirigeix el celler que presideix la seva mare, Ernestina Torelló.

Pere Bonet ha estat president de la Confraria del Cava els darrers 8 anys i deixa com a llegat la consolidació de la Setmana del Cava i l’obertura de la Confraria a l’exterior amb les investidures internacionals que s’han fet als Estats Units, al Japó i Brasil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: