Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alumnes d’El Carme pinten un mur de l’aparcament d’El Centre, a Sant Sadurní

Trenta-vuit alumnes de 2n i 4t d’ESO de l’Escola El Carme han pintat, aquest dimarts al matí, un dels murs de l’aparcament d’El Centre, en una de les accions del Tots hi pintem, un projecte engegat pels departaments d’educació i via pública, els centres educatius de Sant Sadurní i l’escola municipal d’Art Arsenal de Vilafranca.

L’altre mur del pàrquing el pintaran alumnes de l’escola Jacint Verdaguer, aquest mes de juny.

En aquesta ocasió el conte escollit per donar color a aquest racó de la capital del cava és La Caputxeta Vermella, seguint el fil conductor d’adaptar a cada mur un conte clàssic a l’entorn de les vinyes sadurninenques.

Al Tots hi pintem hi participen entre 550 i 600 infants i joves, que pintaran un total de 450m2 de murs.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: