Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A partir d’aquest dissabte els clients i treballadors de les oficines de Caixa Penedès passen a Banc de Sabadell

Banc Sabadell assumeix a partir d’ara els actius i passius del negoci bancari de Banc Mare Nostrum a Catalunya i Aragó, el que significa que es queda amb les oficines de Caixa Penedès, un cop tancada l’operació de compravenda anunciada el novembre de l’any passat.

La contraprestació abonada pel Banc Sabadell a BMN per la diferència entre actius i passius és de 336,6 milions d’ euros.

La incorporació de les oficines procedents de Caixa Penedès permet al Sabadell duplicar la seva xarxa a Catalunya, amb 869 oficines, i consolidar-se com la quarta entitat financera amb una quota d’oficines del 12%.

D’altra banda BMN té previst un tercer ERO que afectarà als 84 treballadors de l’antiga seu central de Caixa Penedès a Vilafranca. La proposta inicial era de més de 800 acomiadaments en tot el grup. En aquest cas recordem que s’han produït darrerament diverses manifestacions al carrer, però finalment aquest dimecres es va signar un acord entre empresa i representants sindicals de la comissió negociadora, que caldrà ratificar la setmana vinent. L’acord preveu reduccions d’hores de treball, 430 minoracions per sortides voluntàries, externalitzacions o vendes de xarxa i també 170 baixes voluntàries incentivades que es pagaran a 30 dies per any treballat, enlloc dels 20 dies previstos a la reforma laboral.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: