Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

200 representants de petits tallers del Gran Penedès a La Nit de Gala del Taller d’Automoció

Organitzada per l’empresa vilafranquina Emms i el Gremi de Tallers de Barcelona amb la col·laboració d’un gran nombre d’empreses de components i recanvis, la Nit de Gala del Taller d’Automoció va omplir l’Auditori de Vilafranca ahir al vespre.

Uns 200 representants de petits tallers, concessionaris i serveis oficials de les comarques de l’Alt, el Baix Penedès, el Garraf i l’Anoia que en els darrers 3 anys han passat per el taller d’Emms a formar-se eren els protagonistes.

El pla formatiu ha estat dissenyat conjuntament entre Emms i el Gremi de Tallers de Barcelona, com explica el gerent d’Emms, Max Margalef.

En el decurs de la gala es van lliurar diplomes a tots els tallers de l’àmbit Penedès i també del Baix Llobregat que han passat per les instal·lacions d’Emms a formar-se en noves tecnologies i tècniques de reparació.

El representant del Gremi de Tallers de Barcelona, Ramon Casas, reconeix que la crisi afecta el seu sector, però emplaça els petits tallers a preparar-se per quan arribin temps millors.

L’Alcalde, Pere Regull, i la presidenta del Patronat de Comerç i Turisme, Maria Dolors Rius, van assistir a la Nit de Gala del Taller d’Automoció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: