Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Subirats organitza una nova edició de la Festa del Medi Ambient

Després de l’èxit de la primera edició de la festa del Medi Ambient de l’any passat, el pròxim 5 de maig es torna a dur a terme aquesta festa, concretament al nucli de Lavern, amb la voluntat de millorar-la.<br />

La idea principal de la festa és realitzar durant un matí de diumenge una festa lúdica, de caire popular i apta per a tots els públics, en la que es conscienciï i s’informi a la gent sobre la idea de que el Medi Ambient és cosa de tots. És la segona edició d’aquesta festa, en la que es pretén millorar la de l’any anterior. Així doncs, enguany els visitants trobaran una major varietat d’activitats i d’espais: més estands informatius, algunes parades de productes ecològics i artesans, un major nombre de tallers infantils i tallers familiars, un mercat de segona mà i d’intercanvi amb una major amplitud i major nombre de parades, un espectacle per a tots els públics, i diverses exposicions.<br />Hi haurà obsequis per a tots els visitants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: