Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedesencs i visitants aprofiten el dissabte per descobrir Vilafranca

Dissabte és un dels millors dies per descobrir la Capital del vi perquè s’hi celebra el mercat setmanal, un espectacle de colors, sons i olors. D’aquesta manera, l’empresa de serveis culturals Tríade promou una visita titulada Vilafranca emblemàtica a vista d’ocell. <br />

Dissabte passat, en plena Setmana Santa, un grup d’una vintena de persones format per penedesencs i visitants de l’àrea metropolitana hi prenia part.

La Marina Rubio de Terrassa ja havia vingut al Penedès en altres ocasions i aquesta vegada havia optat per la visita guiada, que havia reservat per internet.

La visita de Tríade comença al centre històric, tot parant atenció a edificis d’interès arquitectònic i històric, entra a la Basílica de Santa Maria i fa una detallada visita comentada al campanar. Des dels seus 52 metres d’alçada, els visitants gaudeixen d’una de les millors panoràmiques de Vilafranca i el Penedès. Aquesta espectacular vista també és un atractiu per a vilafranquins i penedesencs com el Jordi Parellada.

La visita també contempla el convent de Sant Francesc, dinar en un restaurant vilafranquí i acaba a Bodegues Torres, a Pacs, amb una visita i un tast comentat de vi. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: