Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola aprova el preu públic per utilitzar la xarxa municipal wi-fi

Per unanimitat, el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat aquest dilluns el preu públic per a l’ús de la xarxa d’antenes wi-fi municipals. Es tracta d’un dels darrers tràmits pendents perquè les empreses interessades puguin comercialitzar i oferir als veïns serveis de telefonia fixa i d’internet.  <br />

El preu públic que les empreses hauran de pagar per utilitzar la xarxa d’antenes és de 1.500 euros anuals per operador, més 5 euros per família connectada. Aquesta setmana, durant les xerrades convocades per a donar a conèixer la xarxa wi-fi, una de les empreses interessades donarà a conèixer els preus que ofereix als veïns d’Olèrdola.

El ple també va donar compte de la liquidació del pressupost de 2012. El més destacat és que els ingressos han baixat un 23%, mentre que les despeses es van reduir un 17%.

L’alcalde va destacar que, malgrat ser un any difícil, l’Ajuntament segueix pagant a 20 dies i complint amb els requisits legals.

El ple també va aprovar una modificació de pressupost per valor de 114.000 euros, incorporant finançament per a la instal•lació de jocs infantils en places del municipi, mobiliari pels locals socials o bé completar la urbanització del carrer de Fontanilles a Sant Miquel.

El ple també va donar llum verda al reglament del servei d’arxiu municipal i al catàleg de camins municipals i va acordar cedir en concessió l’explotació de la piscina, el bar i les pistes de Daltmar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: