Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mor en accident de trànsit el jove Ignasi Trullàs, membre dels Castellers de Vilafranca

Els principals responsables de la colla han quedat consternats en saber-ho just abans d’agafar l’avió que els havia de dur de retorn a Catalunya desprès d’haver actuat aquest cap de setmana a Londres.

 

Segons han informat els Mossos d’Esquadra l’accident s’ha produït aquest diumenge a les cinc de la tarda, al punt quilomètric 20 de la BV-2411 a l’altura d’Olesa de Bonesvalls. Per causes que encara s’estan investigant, un turisme i una motocicleta han col·lidit frontalment i com a conseqüència de l’impacte el conductor de la moto, el vilafranquí de 40 anys Ignasi Trullàs, ha mort. Els dos ocupants de l’automòbil han resultat il·lesos.  En l’accident hi ha intervingut 7 patrulles dels Mossos d’Esquadra i 2 ambulàncies del SEM. El sinistre ha obligat a fer pas alternatiu a la via.   Trullàs era membre dels Castellers de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: