Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més presència d’Òmnium al carrer per Sant Jordi, a Vilafranca i Sant Sadurní

A la capital altpenedesenca, Òmnium disposarà durant tot el dia d’una parada a la rambla de Sant Francesc. Les persones que s’hi acostin podran informar-se sobre l’entitat i les seves activitats, així com les maneres de col•laborar-hi, mirar vídeos i comprar llibres.  <br />

A la capital del cava, Òmnium estarà present a la plaça de l’Ajuntament durant tota la tarda amb un punt informatiu on igualment es facilitarà informació i es podran adquirir llibres.

Òmnium fa una crida als socis que vulguin col•laborar en aquests punts informatius i els demana que es posin en contacte a través del correu o bé que assisteixin a la reunió informativa que es farà aquest divendres, a les 7 de la tarda, al local d’Òmnium Cultural, a la plaça Penedès, 3, 2n pis de Vilafranca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: