Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Martí Anglada presentarà el seu llibre “Quatre vies per a la independència” a Vilafranca

El prestigiós periodista analitza la independència d’Estònia, Letònia, Eslovàquia i Eslovènia amb la vista posada en el procés sobiranista de Catalunya. <br />

La presentació ha estat organitzat per la llibreria La Cultural i se celebrarà dimarts, dia 9 d’abril, a les 8 del vespre, a l’Agrícol.

<br /><br />El periodista explica al seu llibre quina era la situació de cada país abans d’iniciar el procés independentista, com es va anar formant el moviment nacional cap a la independència i quines eren les seves característiques i, finalment, quina ha estat l’evolució en els darrers vint anys.

<br /><br />Martí Anglada va iniciar la seva carrera l’any 1977 com a corresponsal de La Vanguardia a l’Orient Mitjà. Posteriorment, el rotatiu barceloní el va enviar a Roma i a la Gran Bretanya. Incorporat a TV3 l’any 1984, Anglada ha estat corresponsal a Washington i Berlín i darrerament ha estat cap d’informació internacional de Televisió de Catalunya i comentarista de política internacional a TV3 i Catalunya Ràdio.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: