Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’IES Milà i Fontanals ha celebrat les Jornades culturals amb un certamen literari

Els alumnes de l’Institut Milà i Fontanals han celebrat les jornades culturals amb diverses activitats que van tenir com a punt culminant un certamen que van realitzar al teatre del Casal de Vilafranca divendres al matí. <br />

Es va oferir l’acte central amb un certamen literari i artístic que també va incloure actuacions teatrals i musicals al Casal de Vilafranca. <br />Entre d’altres, van recitar alguns poemes de l’obra d’Espriu coincidint amb la commemoració del centenari.

<br /><br />El professor Joan Pinyol, del departament de català, va anunciar els guanyadors del premis literaris.<br />També es va oferir una versió moderna de la llegenda de Sant Jordi i diferents esquetxos teatrals que tractaven temes diversos d’interès per als joves, com ara el bulling, l’amor, l’amistat o les drogues.

<br />Aquest certamen anava a càrrec dels alumnes de 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat, el que suposa uns 600 alumnes en total. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: