Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les llars municipals d’infants de Vilafranca celebren jornades de portes obertes aquest mes d’abril

Entre el 6 de maig i el 14 de juny, ambdós inclosos estarà obert el període de preinscripció i matrícula d’alumnes per al curs 2013/2014 a les llars municipals d’infants. Per tal de conèixer l’oferta educativa de les llars municipals, així com les seves instal•lacions, s’han organitzat unes jornades de portes obertes del 15 al 19 d’abril en horari de matí, de 2/4 de 10 a 2/4 de 12.

El personal educador estarà a disposició de les famílies per aclarir possibles dubtes tant en relació a la formalització de la preinscripció com a aspectes de caire educatiu i d’organització.<br />
Vilafranca compta amb un conjunt de quatre llars municipals d’infants: l’Enxaneta, Sol Solet, Lola Anglada i el Parquet, una oferta que es complementa amb la que fan altres centres educatius de titularitat privada.<br />Enguany es podran preinscriure a totes les llars municipals d’infants els nens i les nenes que hagin nascut entre l’1 de gener de 2011 i el 31 de desembre de 2012, a més a més, la llar el Parquet també disposarà d’algunes places per a infants nascuts entre l’1 de gener i el 16 de maig de 2013.<br />Les famílies que vulguin obtenir més informació sobre les llars municipals d’infants abans de formalitzar la preinscripció poden consultar la pàgina web de l’Ajuntament, www.vilafranca.cat. Hi ha la possibilitat de fer el tràmit en línia, sense necessitat d’haver-se de desplaçar a l’Ajuntament. Aquest tràmit es podrà fer a través de la web de l’Ajuntament i s’activarà el dia d’inici de la preinscripció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: