Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cultural organitza un sopar amb Martí Gironell al restaurant El cigró d’or

L’escriptor Martí Gironell presentarà la novel•la "L’últim abat" el divendres 19 d’abril, a dos quarts de vuit del vespre, a l’auditori de Vinseum, en un acte organitzat per la llibreria La Cultural amb la col•laboració de Vinseum-Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, Bodegues Torres i el restaurant El cigró d’or.

La presentació consistirà en una conversa que Gironell mantindrà amb Carla Sanmartín, conductora del programa Penedès gamma extra de Ràdio Vilafranca. En acabar la presentació els assistents podran degustar el vi "Salmos", elaborat per Bodegues Torres.<br />
Com a colofó especial d’aquesta presentació, totes aquelles persones que ho desitgin podran compartir un sopar amb Martí Gironell al restaurant El cigró d’or. Es tracta d’un sopar ben especial, no només per la presència del reconegut escriptor sinó perquè el xef Oriol Llavina té previst preparar un menú inspirat en alguns passatges de la novel•la "L’últim abat", una narració que centra la seva trama en el monestir de Sant Benet de Bages a la segona meitat del segle XVI.<br /> El preu del sopar serà de 30€ i les persones interessades poden fer les seves reserves trucant al telèfon 938905609 fins el dia 18 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: