Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral infantil l’Espinguet ha mostrat la feina feta durant el curs al Concert de Sant Jordi

L’Espinguet té una de les seves cites assenyalades en el calendari en la diada de Sant Jordi. La coral reuneix tots els grups per participar en aquest concert en què interpreten cançons populars i tradicionals infantils i altres temes d’un repertori més extens.<br />

L’audició s’iniciava amb el grup de petits i servia per mostrar la feina feta durant el que portem de curs davant dels familiars.<br />El concert de Sant Jordi s’ha fet aquest any un altre cop davant del retaule a l’Església de Sant Francesc, després que l’any passat no se celebrés per l’absència del retaule, que estava sent restaurat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: