Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La colla Jove de Vilafranca prepara activitat diversa al voltant de la diada de Sant Jordi

La Colla farà, aquest proper dissabte, a partir les 6 de la tarda un taller de castells a la Rambla de La Girada de Vilafranca. El taller es farà just davant de la cafeteria L’Oficina, patrocinador de l’activitat.<br />

Aquest taller està pensat sobretot per a canalla i joves, sols o en grup, que vulguin jugar i divertir-se mentre s’aprèn la tècnica bàsica castellera i els valors dels castells. Es faran petits pilars i estarà dirigit per diversos tècnics de la colla blau cel de Vilafranca. També està pensat per informar als pares i mares, sense compromís, del funcionament de la colla i de les diferents possibilitats de participar-hi, més o menys activament.<br />Aquest és el segon taller de la temporada, una activitat que la colla realitza assíduament tant a Vilafranca com a la comarca.<br />D’altra banda, la Colla Jove tindrà, per tercer any consecutiu, parada de Sant Jordi a la Rambla de Vilafranca, en la qual es podran comprar les tradicionals roses i, també, llibres. Com cada any, s’oferiran roses en color roig i també en el blau que identifica la camisa de la colla, amb algunes novetats en quan a la seva presentació. Es farà un sorteig entre els compradors de la parada de cava i copes personalitzades de la colla.<br />Finalment la Colla Jove celebrarà la 3a. Diada castellera de Sant Jordi el dissabte següent, el 27 d’abril, a les 6 de la tarda a la plaça de la Constitució tocant al carrer dels Ferrers, recuperant un espai emblemàtic per a fer-hi una diada castellera. La Jove vilafranquina estarà acompanyada de les colles Xiquets del Serrallo i Castellers de Cornellà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: