Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ingressa a presó un vilafranquí per presumptes delictes de violència de gènere i lesions

Gràcies a la cooperació i coordinació operativa entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, el Jutjat d’Instrucció número 3 de Vilafranca ha decretat l’ingrés a presó d’un jove per haver agredit violentament amb un ganivet la seva exparella. L’agressor tenia vigent una ordre d’allunyament sobre la víctima. <br />

Els fets van tenir lloc aquest dilluns a la tarda, en un domicili del barri de Les Clotes. El jove detingut, un vilafranquí de 19 anys, va provocar greus lesions al rostre de la seva exparella amb un ganivet.

El jove va fugir i els agents el van localitzar amagat dins d’un col.lector d’aigües residuals.

Davant la gravetat dels fets, el Jutjat d’Instrucció número 3 de Vilafranca va decretar l’ingrés a presó de l’agressor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: