Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gràcia Espino i Armand Beneyto, en castellà i català respectivament, s’han endut els guardons del concurs de poesia del Casal de la Gent Gran

La confraria Sant Ramon del Casal de la Gent Gran de Vilafranca ha lliurat un any més els premis del seu concurs de poesia en un acte en el mateix Casal, al carrer Peguera.

En un auditori que estava força ple, es va donar lectura al veredicte del jurat que va determinar en primer lloc que el guardó en poesia castellana anés a mans de Gràcia Espino, amb un poema titulat "Mis tres puntos cardinales". Narrava els seus sentiments des del naixement a Extremadura, la infantesa a Andalusia i la resta d’anys viscuts a Catalunya.<br />
En l’apartat de poesia en català, el primer lloc va ser per Armand Beneyto, amb el poema "Escrita dins del vent". Una poesia d’amor, amistat i tendresa.

 

La cloenda va anar a càrrec del regidor de Gent Gran, Raimon Gusi, que va aprofitar per presentar una publicació en que es recullen els diferents serveis i propostes que des de la regidoria s’ofereixen a la gent gran de la vila.

Per acabar, com és habitual també en aquest acte que comptava amb la participació de tres corals, la del mateix Casal de la Gent Gran que actuava com a amfitriona, va oferir la primera de les seves cançons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: