Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es manifesten, conscients que la reobertura del CAP és difícil

Unes 70 persones es van manifestar divendres al vespre a la plaça Penedès per protestar pel tancament de l’Ambulatori de Vilafranca, els caps de setmana i festius. Els participants a la concentració també van tallar, al final de la protesta, l’Avinguda Tarragona, tot ocupant la via a l’alçada de la Rambla. <br />

La plataforma contrària al tancament ha redactat un manifest que ja han signat l’associació de veïns del Centre Vila, la CUP de Vilafranca, ERC i la JERC de Vilafranca i el sindicat CATAC-CTS.

Mentre continuen buscant més adhesions a Vilafranca i a l’Alt Penedès, són conscients que la reobertura del CAP és complicada.

La plataforma contrària al tancament del CAP argumenta que la reordenació comportarà un augment del temps d’espera, que es perden dos llocs de treball (una pediatra i un administratiu) i que els festius ja no es podrà trucar a l’Ambulatori per demanar visita perquè es traspassa a Sanitat Respon. El portaveu de la plataforma i membre de CATAC-CTS, Jordi Asensi, també qüestiona que comporti un estalvi, com argumenta el CatSalut, si es treballa a Consultes Externes.

Demà, la plataforma té previst concentrar-se al ple municipal, al qual també volen portar una moció al respecte, i aquest divendres faran una nova concentració.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: