Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca celebren un bingo solidari per recollir diners a favor de AFANOC, una associació de suport a nens i familiars oncològics

La colla vilafranquina ha decidit organitzar un bingo solidari amb la voluntat de recollir fins per l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, AFANOC, un tema com explica el president del Xicots, Jaume Rovira, que és també proper a la mateixa colla.

 

El bingo es farà el dissabte 13 d’abril, al local dels Xicots, a partir de les 6 de la tarda i fins a les 9 del vespre. Per tal de dotar de premis el bingo, els Xicots han fet una crida als establiments comercials de Vilafranca, que han aportat els diferents objectes que es lliuraran en les diferents partides.

 

Uns 120 establiments de la vila han confirmat ja la seva col•laboració amb l’esdeveniment. La intenció dels organitzadors és fer unes 40 partides.<br /> D’altra banda, els Xicots tenen aquest diumenge la seva primera sortida oficial d’aquesta temporada. Van a Altafulla, per actuar al migdia al costat de la colla local. Uns Xicots també que ja han iniciat aquesta setmana els assajos dels dimecres, que se sumen als que ja s’estaven duent a terme els divendres al vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: