Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors de la FM organitzen un taller infantil de pintura i parada de Sant Jordi

Els Administradors participaran de la diada de Sant Jordi a la rambla de Sant Francesc, amb la instal•lació d’una parada de venda de roses i punts de llibre festamajorencs. A la parada també s’hi podrà comprar el primer producte de marxandatge d’aquest any: bosses amb la imatge de la Festa Major 2013.<br />

D’altra banda, també dimarts vinent coincidint amb la tradicional diada de Sant Jordi, s’han organitzat uns tallers infantils de pintura per realitzar els murals que decoraran l’estand dels Administradors de la festa major a les Fires de Maig. Durant el matí, els tallers de decoració de les teles estaran destinats a les escoles de Vilafranca. A la tarda, estaran oberts a les famílies que vulguin participar-hi. L’activitat es durà a terme al vestíbul de la Societat La Principal – El Casal de Vilafranca del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: