Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres, tret de sortida als assaigs joves dels Verds

Els Castellers de Vilafranca tornen a la càrrega amb els assaigs generals després d’unes breus vacances per Setmana Santa.

Els dimecres, a dos quarts de 9 del vespre, i els divendres, a dos quarts de 10, la colla realitzarà els assaigs generals a Cal Figarot. Aquests assaigs estan oberts a tots els castellers i castelleres i, sobretot, és fonamental l’assistència de tots els membres de la colla que viatgin a Londres.

Aquesta setmana també comencen els assaigs joves, que des de fa algunes temporades es fan els divendres abans de l’assaig general, a dos quarts de 9 del vespre.

Els assaigs joves pretenen donar continuïtat a la tasca del projecte JoVerd als centres d’educació secundària de l’Alt Penedès. Els encarregats dels assaigs joves seran els castellers Arnau Cobo, Gerard Peña, Daniel Delamo, Lluís Salcedo i Toni Bach.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: