Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bona participació al IV concurs d’espots sobre salut mental

"El estigma lo pones tú", de Matilda Vidal de Llobaterra, ha guanyat el IV concurs d’espots contra la discriminació en salut mental.

El concurs d’espots publicitaris ha arribat aquest any a la seva quarta edició amb la participació d’una cinquantena de treballs. El concurs, que va néixer a Vilafranca a iniciativa de les associacions El Turó Salut Mental i Entrem-hi, ha estat organitzat aquest any per Obertament, el primer projecte de lluita contra la discriminació en salut mental a Catalunya.

Divendres tenia lloc a l’Auditori de Vilafranca la gala de lliurament de Premis. Es presentaven al concurs 49 espots, 33 a la categoria amateur, oberta al públic en general i en la qual també han participat usuaris i professionals dels serveis de salut mental, i 16 a la categoria de professionals, oberta a estudiants i professionals del món del cinema i la publicitat.

Sota el lema "Busquem idees que moguin consciències", el concurs volia potenciar la participació de tota la societat per tal de sensibilitzar a la població contra l’estigma, els prejudicis i la discriminació de les persones amb trastorn mental. En total, van ser lliurats cinc premis. El Premi al millor espot Amateur dotat amb 1.000€ per "Concursem contra la discriminació" de Raúl Velasco; el Premi al millor espot Professional dotat amb 1.000 € per "Què veus?" de Llogari Antúnez. I el Premi Obertament a la Millor Idea dotat amb 2.000 € per "El estigma lo pones tú" de Matilda Vidal de Llobaterra. La idea d’aquest espot serà la base de la propera campanya publicitària d’Obertament, que treballa amb la voluntat d’arribar a tot Catalunya.

A més, s’han lliurat dos premis més com a resultat de les votacions que ha del públic. El Premi especial votació on line ha estat per a Anna Campoy per l’espot titulat "Ser o no ser" i la gent d’El turó Salut Mental ha obtingut el Premi del Reconeixement del Públic per l’anunci "Jo vull, jo puc".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: