Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

6 grups han mantingut viva la Cantada de Caramelles de Vilafranca

Aquesta peculiar i humorística versió del clàssic May way, que Frank Sinatra va popularitzar, a càrrec dels Tornavisos mostra el tarannà de la Cantada de Caramelles de Vilafranca que dissabte celebrava la 45a edició. <br />

Des de fa 6 anys, la Cantada vilafranquina se celebra el cap de setmana després del dissabte de Pasqua i es caracteritza perquè els grups participants tant interpreten cançons de caramelles tradicionals, com versions de peces populars de música moderna, amb lletres adaptades.

A costat dels Tornavisos, el grup més veterà que participa a la Cantada, porten uns 15 anys ininterromputs, hi havia l’Agrupament Escolta, la Coral de La Girada, la Coral Tercera Primavera, el MIV i el MIV 6. <br />Format per monitors, el grup del MIV, també presentava versions pròpies com aquesta, en la qual al•ludia a Els Tornavisos.

La Cantada va començar a les 8 del vespre, a la plaça Sant Joan, i va reunir un bon nombre de públic. Quant als 6 grups participants, la tècnica de Cultura, Lídia Romeu, explica que en els darrers anys la participació oscil.la entre els 4 i els 6 grups com a màxim.

La 45a Cantada de Caramelles va acabar amb mona i moscatell pels cantaires i el públic assistent, que els va agrair després d’una hora i escaig drets, en un dissabte fred. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: