Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 180 persones han passat pel taller de mones de pasqua que ha organitzat Bombons Cudié

Tot aprofitant la proximitat de la pasqua l’empresa Bombons Cudié ha organitzat aquesta activitat amb que volen també obrir el mon de la xocolata als vilafranquins i penedesencs. Del taller s’han fet tres sessions, i en total hi ha passat més de 180 persones, majoritàriament infants acompanyats dels seus pares i mares.

Josep Miret, el gerent de Cudié, es mostrava satisfet de la resposta, i recordava que fa dos anys van començar a fer activitats per apropar el món de la xocolata. La cara dels nens, i també dels pares al acabar el taller, els mostra que l’activitat ha estat molt ben acollida.
L’objectiu era, d’una banda que coneguessin d’una manera ràpida i senzilla d’on ve i el perquè de la tradició de les mones i els ous de pasqua; i de l’altra que poguessin decorar el seu propi ou de xocolata i prendre’l cap a casa. Miret pensa que, molts d’aquests ous, no es trencaran per pasqua.

Els assistents al taller han pogut veure com es fan els ous de xocolata, i després amb pintura i altres elements han pogut decorar-lo. Un cop acabat, se l’han endut cap a casa, juntament amb un diploma que acredita la seva habilitat com a mestres decoradors d’ous de pasqua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: