Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una F, de fires i de futur, construïda amb peces de Lego, és la imatge de les Fires de Maig 2013

Les Fires i Festes de Maig o dels enamorats de Vilafranca ja tenen imatge per aquest any. Es tracta d’una F construïda amb diferents peces de Lego que representen els diferents sectors que es poden trobar a les fires. Com a lema, la F ve acompanyada de la frase Construint el futur.<br />

Les Fires de Maig tindran lloc els dies 17,18 i 19 de maig i ompliran els 16.500 metres quadrats del recinte firal de Vilafranca amb estands de tot tipus de sectors i àmbits que atreuen cada any uns 40.000 visitants, segons dades de l’organització.

Darrerament, tot i l’entorn econòmic, les fires mantenen i fins i tot arriben a ampliar el nombre d’expositors. La regidora de Comerç i Turisme i presidenta del Patronat M. Dolors Rius destaca que, a dos mesos de celebrar-se, ja s’ha assolit un 85% d’ocupació de l’espai.

Entre els expositors, recorden que les fires són una bona oportunitat d’interactuar amb els clients en un contacte directe.

En el cas de l’automoció, els responsables del sector expliquen que, malgrat la davallada de les vendes, a les fires de maig de l’any passat van augmentar-les un 5%. Per això, aquest any, els concessionaris repeteixen i estan acabant de tancar una ajuda a la compra de vehicles.<br />En aquest sentit, la directora del Patronat de Comerç i Turisme Pilar Yagüe comenta que els expositors ja no veuen les fires com un aparador, sinó com un espai on fer activitats, promocionar els seus productes i, cada cop més, fer venda directa.

Les fires comptaran amb un estand de les ciutats de l’Eix Diagonal que serveixi per promocionar-les i per captar visitants de Manresa, Igualada i Vilanova. Aquest any, les fires posen una especial atenció a les xarxes socials i hi haurà tota la informació relativa a l’esdeveniment tant a Facebook com a Twitter. A més hi haurà un concurs de fotografies preses a través d’Instagram.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: