Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Salvador Guasch presenta el llibre “Comptabilitat simultània i petita conferència”

Guasch ha estat durant molts anys professor de comptabilitat de l’Aula Penedès, però també de la reconeguda escola de negocis ESADE. En tots aquests anys d’experiència, Guasch se’n va adonar, però, que les empreses no tenien en compte els valors intangibles, és a dir, tot allò que a priori no té valor però que acaba sent una aportació molt important per a l’empresa. Per això va decidir escriure aquest llibre que es tracta d’un manual i és una novetat en la matèria.<br />

El llibre forma part del projecte “Aula cultura Solidària”, que funciona des del passat mes de desembre i que té com a objectiu destinar una part dels beneficis a la formació de persones que es poden permetre pagar-se un curs. Per això, en aquest cas, un 10% de les vendes del llibre es destinaran a aquesta funció. D’altra banda, el director de l’Aula, Jordi Sanglas, ha destacat que es tracta d’un llibre molt interessant i que suposa una revolució dins d’aquest àmbit.

“Comptabilitat simultània i petita conferència” es tracta d’un llibre força tècnic adreçat als directors d’empreses, i especialment a directors administratius que són qui han de prendre consciència de la realitat. Tot i així, segons el mateix autor el pot llegir qualsevol persona a qui li interessi aquest tema ja que moltes de les coses que planteja es poden aplicar en altres àmbits com per exemple el familiar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: