Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Relleu en la gerència del Consell Comarcal de l’Alt Penedès

El gelidenc Francesc Rossell podria ser el nou gerent del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, un cop Xavier Escribà ha renunciat al càrrec

El dijous 28 de febrer, el fins ara gerent del Consell Comarcal, Xavier Escribà, va presentar la seva renúncia al càrrec per motius professionals. L’1 de març, Escribà s’ha incorporat com a gerent a l’empresa pública Xarxa Audiovisual Local, la plataforma multimèdia de suport a l’audiovisual local dependent de la Diputació de Barcelona.<br />Dilluns a la tarda es va celebrar una reunió extraordinària de la Junta de Portaveus per tal que el president pogués informar sobre la renúncia del gerent i sobre la persona proposada per assumir la Gerència: el gelidenc Francesc Rosell.<br />Rosell va estudiar 3 cursos de Ciències Econòmiques a la UAB, 2 anys de Direcció d’Àrees Funcionals (branca Màrqueting) a ESADE i estudis superiors de Música al Conservatori del Liceu. Va treballar durant 21 anys en una multinacional catalana de confiteria, on va ocupar el càrrec de cap d’Operacions, i 2 anys i mig com a director comercial d’una empresa d’elaboració i difusió de continguts audiovisuals per a infants.<br />Durant la legislatura 2007-2011, va ser conseller del Consell Comarcal, on va ocupar les conselleries d’Agricultura i Medi Ambient. Actualment és regidor de l’Ajuntament de Gelida, i va ser alcalde d’aquest municipi durant els anys 2006-2007.<br />Francesc Rosell renunciarà al càrrec de regidor i, si el Ple del Consell Comarcal així ho aprova, serà nomenat gerent en la sessió ordinària del 14 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: