Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marta Fos i Miquel Cartró presenten el llibre “Les flors del Sàhara”

Tot i que es va posar a la venda a l’estiu i ja l’han presentat a una vintena de llocs, han tornat a portar-lo davant del públic vilafranquí dins dels actes de la biblioteca. El llibre consta de tres relats, el primer als campaments de refugiats, el segon a les zones alliberades pel Front Polisario i l’últim al Sàhara Occidental ocupat pel Marroc.

Els autors són la Marta Fos i el Miquel Cartró i les il•lustracions de la Mònica Piñol, membres de l’ACAPS Wilaya Alt Penedès. A “Les flors del Sàhara” tots 3 parlen de les seves pròpies experiències.<br />A les presentacions els acompanya el Nabat, un nen sahrauí acollit per una família penedesenca i que té una implicació directa amb el primer dels 3 contes. El llibre vol fomentar els valors solidaris i l’empatia cap als infants, tant vulnerables en els conflictes armats, i vol despertar una nova sensibilitat activista i solidària cap al poble sahrauí. El títol “Les flors del Sàhara” el van triar perquè els autors de llibre van fer un taller de flors de paper amb els infants sahrauís per donar una mica de color a la monotonia del desert. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: