Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Obra Social de Caixa Penedès porta a Vilafranca la sarsuela "El dúo de l’africana", una opereta còmica amb la companyia Toc de Terrassa

En el marc del cicle de Concerts Solidaris 2013, l’Auditori Fòrum Berger Balaguer de Caixa Penedès acull el proper 24 de març, a les 7 de la tarda, la sarsuela "El dúo de l’Africana", una opereta còmica teatralitzada a càrrec de la companyia Terrassa Òpera Còmica (TOC).

Les localitats -a 10 euros- ja estan disponibles al portal de venda d’entrades online de l’Obra Social de Caixa Penedès, www.topticket.cat, i el concert és a benefici de l’Associació Llambrusca Ajuda a l’Alzheimer. <br />
"El dúo de l’Africana" és una sarsuela en un acte de tres quadres amb música de Manuel Fernández Caballero i llibret de Miguel Echegaray. L’acció transcorre durant un assaig d’una companyia d’òpera i tracta dels embolics i les intrigues pròpies d’allò que passa quan s’abaixa el teló. <br />Aprofitant el joc còmic que ofereix l’obra, la companyia TOC converteix aquesta sarsuela en una autèntica torre de Babel, on diferents llengües es barregen en un batibull que desperta la hilaritat del públic.<br />L’Associació Llambrusca d’Ajuda a l’Alzheimer és una entitat de l’Alt Penedès que dóna suport als malalts amb demència i als seus familiars. Té els seus orígens en l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Barcelona i treballa per atendre les persones amb demència, millorant la seva qualitat de vida i afavorint el tractament de la malaltia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: