Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola municipal de música participa a la Cantata "El nen enamorat de la Lluna" a Barcelona

Més de 2.000 nens i nenes de 4 a 8 anys van actuar diumenge conjuntament per celebrar els 20 anys de l’Associació Catalana d’Escoles de Música. Finalment la pluja no va impedir que es fessin les tres sessions de cantates que hi havia programades al matí i la tarda.

Alumnes de 54 escoles de música catalanes van interpretar aquesta cantata per celebrar els vint anys de l’Associació durant els què s’ha facilitat l’accés a la formació musical gràcies als ajuts de l’administració. El director de l’escola municipal de música de Vilafranca, David Miret, que també va participar a la cantata, explicava que està satisfet per aquest impuls que s’ha donat  a les Escoles de Música, malgrat que ara per ara perillen les subvencions que rebien per part de la Generalitat. Aquest curs 70 de les 89 escoles de música associades han hagut d’apujar les quotes. Però malgrat això, hi ha més alumnes que mai estudiant ja que la gent encara ho considera com una cosa important en l’educació dels infants. El concert va ser una gran festa però també va servir com a plataforma de reivindicació de la situació econòmica que viuen moltes escoles. <br />

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: