Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola Dolors Piera prepara una cursa solidària amb el Níger per aquest divendres

Aquest any l’escola Dolors Piera de Vilafranca col•laborarà amb Unicef fent un Cursa Solidària " Gotes per al Níger". És una iniciativa que proposa UNICEF i en que participaran diferents escoles d’arreu de l’estat espanyol aquest divendres.<br />

Aquesta campanya vol donar suport als programes de supervivència infantil al Níger i engloba projectes destinats a millorar la nutrició, la salut, l’atenció materna i l’accés a aigua potable, sanejament i higiene en un dels països més pobres del planeta.<br />El dia de la Cursa Solidària serà aquest divendres a les 3 de la tarda, dins l’horari lectiu, i es celebrarà al pàrquing de terra que hi ha al costa de l’escola. Participaran els nens i nenes de l’escola i també les famílies. Per inscriure’s han donar 1€, tots els diners que es recaptin seran per fer la donació a UNICEF i per tant l’objectiu de l’escola és que hi participi quanta més gent millor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: