Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Dolors Piera ha col•laborat amb Unicef fent un Cursa Solidària

La iniciativa se celebrava aquest divendres passat, coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua. “ Gotes per al Níger” és una Iniciativa que proposa UNICEF i en la que hi participaven diferents escoles arreu d’Espanya aquell mateix dia.<br />

<br />La directora de l’escola, Assutzena Miguel, explica que l’activitat permet treballar valors entre els escolars.<br /><br />La Cursa Solidària es va fer el divendres, 22 de març a les tres de la tarda dins l’horari lectiu i es celebrava al parking de terra que hi ha al costat de l’escola. I desde la direcció del centre es destacava l’alta participació.

<br /><br />Hi participaven nens i nenes de l’escola i també les Famílies. Per inscriure’s calia donar 1€, i tots els diners que es recaptaven anaven destinats a UNICEF, aconseguint superar els 430 euros.<br />La campanya vol donar suport als programes de supervivència infantil al Níger i engloba projectes destinats a millorar la nutrició, la salut, l’atenció materna i l’accés a aigua potable, sanejament i higiene en un dels països més pobres del planeta.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: