Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les incidències del servei de bus entre Vilafranca i Barcelona es podran denunciar a través del mòbil

Ja està en marxa l’aplicatiu #hispanofail que permet denunciar a través del mòbil les incidències que es produeixen en el servei de bus interurbà entre Vilafranca i Barcelona. Aquest aplicatiu, que ja funciona a Igualada, permet que l’Ajuntament disposi a l’instant de totes les incidències denunciades pels usuaris a través d’un senzill aplicatiu per al telèfon mòbil.<br />

D’aquesta manera l’Ajuntament podrà recollir i traslladar al Servei Territorial de Transports de Barcelona la situació real de les incidències al municipi i fer-ne un seguiment molt més acurat. <br />Així, l’Ajuntament dóna compliment a la moció presentada i aprovada per unanimitat al ple del passat 5 de febrer, a proposta de la Plataforma d’Usuaris de la Hispano Igualadina.<br />L’aplicatiu per a telèfon mòbil es pot descarregar des de l’adreça www.hispanofail.com. També es pot omplir el formulari de queixa directament a través d’aquesta adreça, i especificant la ruta utilitzada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: