Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sadurninenca Helena Postigo, sotscampiona al Spainskills

Amb 20 anys, Helena Postigo s’ha proclamat sotscampiona en la categoria de pastisseria en el certamen Spainskills, una competició que reuneix els millors joves d’Espanya en diverses disciplines i oficis. <br />

L’Helena Postigo va finalitzar fa uns mesos la seva formació a l’Escola Joviat de Manresa i en aquests moments contempla diverses opcions de futur, com continuar aprenent i adquirir nous coneixements a d’altres centres o bé iniciar-se en el món laboral.

Aquest dimarts, l’alcalde de Sant Sadurní i representants dels quatre grups municipals del consistori li van oferir una recepció i la van felicitar personalment. La jove sadurninenca estava acompanyada pels seus pares i el seu germà, així com d’altres familiars i amics.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: