Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma per una Vegueria Pròpia lamenta que la proposta enoturística del Penedès Tasta’l s’emmarqui a la zona metropolitana

La setmana passada es va presentar a Sant Martí Sarroca la campanya EL PENEDÈS, TASTA’L promoguda pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès amb el suport de la Diputació de Barcelona.

En un comunicat la Plataforma de la Vegueria Penedès valora positivament la campanya ja que s’encamina a dinamitzar aquest territori impulsant el coneixement dels productes propis de la comarca vinculats als sectors agroalimentaris i de la restauració.

<br />Tanmateix hi ha un aspecte de la campanya davant del qual manifesten la seva indignació i rebuig. És el fet que el dossier de premsa repartit ignori totalment el marc de l’àmbit Penedès i col•loqui la comarca de l‘Alt Penedès dins l’àmbit metropolità de Barcelona, cosa que constitueix una falsedat flagrant, atès que aquesta comarca juntament amb el Baix Penedès, el Garraf i l’Anoia formen part de l’àmbit Penedès des del 2010 per llei del Parlament de Catalunya aprovada per unanimitat.

<br />En el comunicat la Plataforma explica que han fet arribar la queixa al president del Consell Comarcal mitjançant una carta.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: