Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP no entén que s’hagi reduït el valor de l’antic INCAVI per tirar endavant l’Escola Superior del Cava i el Vi

La Candidatura d’Unitat Popular va convocar ahir d’urgència els mitjans de comunicació abans del ple per valorar les "incongruències" que, segons diuen, han trobat en el tema de l’ESCAVI Business School.

Els regidors de la CUP es queixen de que els arriba la informació tard i malament, ja que el text que es proposava ahir al ple contenia variacions respecte el sotmès a comissió informativa al mes de desembre que, segons diuen, no estan explicades ni argumentades.

Des de la CUP es queixen sobretot de la pèrdua de valor de l’antic INCAVI, que al desembre era de 3 milions d’euros i, al nou text, passa als 2 milions. Segons la CUP, o bé l’equip de govern amaga alguna cosa respecte el projecte o bé aquest canvi de valor respon a que la legislació de fundacions obliga a que l’aportació pública no sigui superior al 90% i han baixat el preu de l’equipament municipal, diuen, "per la cara". En aquest sentit, es pregunten si aquesta actuació és regular i si val la pena per Vilafranca.

Els regidors de la CUP opinen que la inversió que fa l’Ajuntament en aquest projecte és molt elevada i no s’ha estudiat en cap moment l’impacte que tindria per Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: