Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP denuncia la política d’elecció del nou gerent del Consell Comarcal i creu que s’hauria de refer tot el model

La Candidatura d’Unitat Popular ha criticat des del principi de la legislatura l’elecció dels 3 càrrecs de confiança que té actualment el Consell Comarcal, així com l’elecció del gerent nomenat a dit.

Al 2011 ja van recórrer aquesta decisió i en aquell moment el Consell Comarcal va destituir al gerent, el va contractar amb un altre càrrec i va canviar el reglament que els prohibia nomenar el gerent segons aquest procés. Ara que el gerent, Xavier Escribà, ha renunciat al càrrec ja que passarà a ser el gerent de la Xarxa Audiovisual Local, que depèn de la Diputació, la CUP torna a denunciar que l’elecció del nou gerent es farà seguint aquest mateix sistema. Al programa el Contrapunt de Ràdio Vilafranca-Penedès Televisió, l’exconseller comarcal Xavier Navarro ha carregat contra aquesta decisió. <br />A banda del càrrec de gerent, que actualment cobrava 54.000 euros anuals, Navarro també ha criticat la figura dels 3 càrrecs de confiança, i creu que són totalment prescindibles. <br />En aquest sentit Navarro ha recordat que la política que està seguint el Consell Comarcal no es correspon amb les mesures d’estalvi i eficiència de despesa que requereix la situació econòmica actual. <br />El regidor vilafranquí ha recordat que la majoria dels consellers també són regidors i, per tant, tenen duplicitat de càrrecs un fet que moltes vegades els impedeix assistir a algunes de les reunions. A més també també apunta que caldria replantejar la tasca dels Consells Comarcals i analitzar si realment serveixen per alguna cosa o no. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: