Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha inaugurat aquest diumenge l’escola Font-Rúbia

<br />L’acte tenia lloc aquest diumenge al migdia a les instal•lacions del centre, i la consellera estava acompanyada per l’alcalde de Font-Rubí, Xavier Lluch, i la directora de l’escola, Anna Soler, a més de la resta del consistori del municipi i diverses autoritats, entre les que hi havia també el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella.<br />

El procés de construcció del nou edifici ha estat llarg i feixuc. Des de que es va sol•licitar per l’ajuntament l’any 2000, i ha tingut un cost superior als 4 milions d’euros. La plantilla està formada per 13 mestres i el centre té una matrícula de 129 alumnes, 45 d’ells són alumnes d’educació infantil i 84 són d’educació primària.<br />L’edifici compta amb un menjador, un espai de descans per als més petits, aules de psicomotricitat, música, informàtica i anglès. També hi ha un gimnàs, una biblioteca i dos patis, el d’infantil i el de primària.

<br />En l’acte es va fer la descoberta de la placa inaugural i posteriorment, la consellera i l’alcalde realitzaven els parlaments respectius. <br />Irene Rigau va defensar la política de la seva conselleria, que ha de fer retallades a contracor i va assenyalar que Catalunya té un problema greu de finançament i pateix un ofec polític que repercuteix també en el benestar de la societat.

<br /><br /><br />Per la seva part l’alcalde, Xavier Lluch, va mostrar la satisfacció del municipi per el nou equipament i també va oferir el seu suport en la defensa del català a l’escola.

<br /><br />Per la seva banda la directora de l’escola, Anna Soler, es mostrava molt satisfeta per resultat final d’unes obres, que han durat dos anys, mentre es compaginaven les classes al centre.<br /><br />Desprès dels parlaments els alumnes de l’escola van recitar uns textos relatius a la diversitat cultural i també van cantar una cançó.<br />L’acte finalitzava amb una visita guiada per les instal•lacions de l’escola.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: