Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Integrada part de la xarxa elèctrica de mitja tensió a l’entorn del castell de Gelida

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de millora de part de la xarxa elèctrica de mitja tensió que discorre per la zona forestal propera al castell de Gelida, amb l’objectiu d’integrar-la a l’entorn natural. Alhora, el reforç permet millorar la qualitat del subministrament als clients d’aquesta població i voltants.  <br />

L’actuació ha consistit en la retirada de tres torres metàl.liques i en l’eliminació de mig quilòmetre de línia aèria de mitja tensió que discorria per zona boscosa propera al Castell de Gelida i a la Serra de l’Ordal. També s’han instal.lat mig quilòmetre de cablejat subterrani a 25 kV i una torre metàl.lica amb conversió.

Els treballs han suposat una inversió de 70.200 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: