Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Eva Sans presenta a l’Agrícol el conte "Per Pasqua, la mona"

Divendres vinent, a 2/4 de 6 de la tarda, tindrà lloc a l’Agrícol la presentació del conte "Per Pasqua, la mona" que han escrit Anna Gasol i Teresa Blanch amb il•lustracions de la vilafranquina Eva Sans.<br />

Editat per Baula a la seva col•lecció Contes d’ara, una col•lecció adreçada a primers lectors amb breus narracions il•lustrades i protagonitzades pels bessons Paula i Marc, en aquesta ocasió els dos germans passen les vacances a casa dels avis, on descobriran el paisatge de la primavera i una sorpresa amagada dins una maleta.<br />Organitzada per [re]CREA i La Cultural llibreria, la presentació d’aquest llibre culminarà amb un taller relacionat amb la mona de Pasqua i la firma d’exemplars per part de l’Eva Sans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: