Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Eusebio Sacristán ha parlat a Vilafranca dels valors de l’esport

Ho ha fet en el marc de la jornada Enganxa’t a l’esport, organitzada per l’Agrupació Barça Jugadors per promocionar el futbol com a font de salut i prevenció.

L’entrenador del Barça B es va trobar amb els jugadors més joves de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca i l’Espirall Les Clotes Club de Futbol a La Fassina. Allà els va parlar dels valors de l’esport a través de la seva experiència des de la infantesa fins a l’actualitat, passant pels seus anys al Dream Team i aquell 1992, en què va guanyar amb el Barça la primera copa d’Europa del club. Eusebio els parlava, en definitiva, de la constància, el treball o la tolerància a la frustració. L’ex jugador i entrenador opina que els pares i mares tenen en l’esport una oportunitat per què els seus fills creixin en un ambient saludable en molts sentits.
Eusebio també insistia en què no cal arribar a dalt de tot per a ser feliç i en què els nois, sobretot, s’ho han de passar bé jugant a futbol.

La majoria dels assistents a la xerrada, que tenien entre 10 i 12 anys, no coneixien l’Eusebio i s’han interessat molt per la seva visió futbolística i per la seva vessant com a entrenador, sobretot quan amb Frank Rijkaard com a primer, tenia Messi entre la plantilla.

La jornada es completava al vespre amb una taula rodona que tenia lloc a l’auditori de Vinseum, amb la participació del preventòleg del Centre d’Atenció a les Drogodependències Otger Amatller, les regidores de Salut i Joventut Anna Doblas i d’Esports Emília Torras i el mateix Eusebio.

Des de la seva posada en marxa el 2006, l’Enganxa’t a l’esport ja ha visitat gairebé 60 localitats d’arreu del territori, promocionant l’activitat esportiva a través de l’experiència i les reflexions dels exjugadors del FC Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: