Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es prepara la renovació de les Rutes Vitivinícoles de Subirats

El Patronat de Turisme de Subirats està treballant en aquesta renovació. Aquesta iniciativa va ser una de les primeres accions realitzades arrel de la creació d’aquesta entitat de promoció turística l’any 2001, i ara es procedirà a una actualització de les mateixes.

En una primera fase es renovaran els plafons informatius, als quals se’ls afegirà la possibilitat als visitants d’interactuar amb aplicacions per a smartphones que s’han presentat a la passada edició del Mobile World Congress celebrat a Barcelona. Aquestes rutes, perfectament senyalitzades sobre el terreny, també al web turismesubirats.cat, així com mitjançant plafons divulgatius sobre les varietats del raïm, les feines del camp o la climatologia, són disponibles tot l’any per recórrer lliurement o de forma guiada. Subirats és conegut com la Capital de la Vinya per ser el municipi, amb una extensió total de 56 km quadrats, amb la superfície més gran de Catalunya dedicada a aquest conreu fent un dels recursos turístics més importants les Rutes Vitivinícoles de Subirats: 34 km distribuïts en 9 itineraris paisatgístics de vinya, presseguers, bosc, masies, forns de calç, barraques de pedra seca, caves i cellers. La majoria de rutes comencen des de l’Estació Vitivinícola de Lavern, a l’estació de rodalies RENFE Lavern-Subirats, i es poden fer a peu, en bicicleta, en BTT, en Segway o a cavall. Contínuament s’ofereixen en aquest espai noves formes interessants per descobrir el Penedès i passejar tranquil·lament.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: