Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC Torrelles lamenta la falta de voluntat de consens del govern de CIU sobre els pressupostos

A través d’un comunicat, el grup municipal d’ERC a Torrelles han explicat el seu vot contrari a la proposta de pressupost de l’equip de govern municipal. En un ple extraordinari celebrat el passat 13 de març, CiU en minoria, va aprovar el pressupost per aquest 2013 després que el consistori funcionés en pressupost prorrogat des del 2010.<br />

Esquerra explica que l’aprovació va ser possible gràcies a l’absència per motius desconeguts del regidor del partit Independents per Torrelles. Això va fer possible que es poguessin tirar endavant en segona votació i gràcies al vot de qualitat de l’alcalde.<br />El principal punt de discrepància, segons el comunicat d’ERC és el sou del secretari/interventor actual, que és de 75.000€ anuals a part de les dietes i viatges. Els republicans consideren que és un sou excessiu en els moments actuals per un municipi com Torrelles, i proposaven com a opcions buscar un altre professional que pogués fer la feina a un cost més ajustat, o bé fins i tot compartir-lo amb algun altre ajuntament, amb la qual cosa el cost també es reduiria. Segons la nota dels republicans, l’equip de govern de CiU es va negar a aquestes opcions, que també eren defensades diuen per els altres grups de l’oposició.<br />Finalment l’equip de govern va decidir convocar el ple extraordinari per aprovar el pressupost sense arribar a cap acord amb l’oposició. ERC lamenta en el seu comunicat aquesta manca de diàleg del govern municipal al que acusa de governar de forma totalitària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: